Hide valaisin

445.00695.00

HIDE –valaisin on Muoto Collectionin ensimmäinen valaisin. Tuotteen on suunnitellut vuoden 2019 Nuori Muotoilija Laura Väre ja se lanseerattiin Stockholm Furniture & Ligthing 2020 –messuilla osana Muoto Collectionin tuoteperhettä.

HIDE on tyylikäs katseenvangitsija, joka sopii niin koteihin, kuin julkisiinkin tiloihin. Valaisinta valmistetaan sekä katto-, että lattiavalaisimena. Sen innoittajana on toiminut mummolan hapsuvalaisin, jonka muotokielen Laura Väre on halunnut tuoda tähän päivään. Pitkien hapsujen pituuden voi valita kahdesta eri pituusvaihtoehdosta: alkaen käytännöllisestä 30cm:stä – näyttävään 60 cm saakka. HIDE –valaisin valmistetaan käsityönä kotimaisten tuottajien kanssa yhteistyössä. HIDE –Valaisinta on saatavilla mustana. Valaisimen runko valmistetaan metallista.

Kuvasta poiketen myynnissä olevassa jalkavalaisimessa lattiavalaisimen johto tulee metallilaipan alta, ei valaisimen rungosta.

Photo:
Aleksi Tikkala

Kattovalaisin: Ø 200 mm
Lattiavalaisin: H 1500 mm

Hapsujen pituus: 300 mm / 600 mm

Valaisin ei ole enää saatavilla Muoto Collectionin valikoimista. Tiedustelut ja Yhteyden otot suoraan suunnittelijalle.

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Malli

Kattovalaisin, musta, 30cm hapsu, Kattovalaisin, musta, 60cm hapsu, Lattiavalaisin, musta, 30cm hapsu, Lattiavalaisin, musta, 60cm hapsu