KOTI -ruokapöytä

KOTI -pöytä on uusi kevyt ja tyylikäs pyöreä ruokapöytä. Pöydän ovat suunnitelleet Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta. Pöytää valmistetaan tammiviilukannella. Jalustan voi valita mustana tai valkoisena koot 100cm, ⌀110cm ja120cm. Metallijalustan halkaisija vaihtuu kannen koon mukaan. Pöytää on mahdollista valmistaa myös muissa puulajeissa, kysy lisää sähköpostitse!

Pöytä soveltuu erittäin hyvin niin pieniin koteihin kuin isompiinkin projektikohteisiin; kahviloihin ja toimistoihin.

Muoto Collection KOTI –pöydän kansi on valmistettu koivuvanerista ja sen pinnassa on kaunis ja eläväinen tammiviilupinta. Pöydän kansi on lakattu kirkkaalla mattalakalla. Jalusta on valmistettu metallista ja osat on maalattu kulutuksen kestävällä pulverimaalilla. Metalliosat tulevat alihankintana paikalliselta metallialan yritykseltä.

Kuvissa olevat mallipöydät ovat halkaisijaltaan 100cm.

Tuote valmistetaan Suomessa.
Toimitetaan kahdessa osassa (pöytälevy ja jalusta).

Voit tilata tuotteen klikkaamalla alla olevaa TILAA TUOTE painiketta.
KOTI -ruokapöydän hinnat ja koot löytyvät saman painikkeen takaa.

Opas pöydän koon valintaan.
Hoito-ohje

 

Tilauslomake

Primus -ruokapöytä

"*" näyttää pakolliset kentät

Pöydän halkaisija*
Väri*
Tilaajan nimi*
Suostumus*
Suostumus*
Tilaamalla tuotteen annan luvan MUOTO2:lle käyttää henkilötietojani asiakassuhteiden ylläpitoon ja tilauksen loppuun viemiseen henkilötietolain 19 §:n mukaisesti.
Hinnat sisältää arvonlisäveroa 24%. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen viimeistään kahden vuorokauden kuluttua tilauksesta, maltathan odottaa. Toimitusmaksu / rahti lisätään hintaan. Tilauksesi käsitellään manuaalisesti, saat meiltä tilausvahvistuksen ja laskun sähköpostiisi muutaman päivän sisään. Kiitos kärsivällisisyydestäsi.