Laine senkki S

Laine –kalusteet on tuoteperhe, johon kuuluu vähäeleisiä ja monikäyttöisiä kodin säilytyskalusteita, joiden ilmeeseen tuo keveyttä jalkarakenne.

Laine-sarjan senkit sopivat hyvin esimerkiksi eteisen tai makuuhuoneen säilytyskalusteeksi tai olohuoneeseen sivutasoksi. Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, joten ne voi sijoittaa myös huoneen keskelle tilaa. Laine-senkeissä on runsaasti eri kokoja ja materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit myös valita, haluatko senkkiisi laatikostot vai ovet. Kepeisiin /Kevyihin jalkarakenteisiin on mahdollista valita musta tai valkoinen väri. Laine-sarjan tuotteita on mahdollista tilata myös erikoismitoilla ja –värityksillä. Laine-sarjassa on laaja valikoima mallivaihtoehtoja.

Laine -senkki S voidaan toteuttaa niin maalattuna kuin viilupintaisenakin: tammiviilu, saarniviilu, musta saarni, pähkinä tai koivuviilu. Kysy lisää jos mielessäsi on jokin erikoissävy.

Näppärän kokoinen pikkusenkki on helposti sijoitettavissa niin eteiseen kuin muihinkin kodin huoneisiin.

Laine -kalusteet on valmistettu taitavien lisenssivalmistajiemme käsissä Suomessa. Metalliosat tulevat alihankintana paikalliselta metallialan yritykseltä. Tuoteperheen ovat suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

Toimitamme kaikki viihdetasot ja senkit valmiiksi koottuina.

Mitat
1000 x 350 x 750 mm

 

Tilauslomake

Laine senkki S

"*" näyttää pakolliset kentät

Laine -senkki S, L1000, S350, K750mm*
Pintakäsittely tammi/saarni
Maalattu
Jalustan väri*
Tilaajan nimi*
Suostumus*
Suostumus*
Tilaamalla tuotteen annan luvan MUOTO2:lle käyttää henkilötietojani asiakassuhteiden ylläpitoon ja tilauksen loppuun viemiseen henkilötietolain 19 §:n mukaisesti.
Hintoihin lisätään toimitusmaksu.