Primus -ruokapöytä

Primus -pöytä on tyylikäs ja pelkistetty pyöreä ruokapöytä. Pöydän ovat suunnitelleet Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta. Pöytää valmistetaan mustana ja valkoisena koot ⌀80cm, ⌀90cm, ⌀100cm, ⌀110cm, ⌀120cm, ⌀130cm, ⌀140cm ja ⌀150cm. Metallijalustan halkaisija vaihtuu kannen koon mukaan.

Pöytä soveltuu erittäin hyvin niin pieniin koteihin kuin isompiinkin projektikohteisiin; kahviloihin, hotelleihin ja toimistoihin.

Primus –pöydän kannessa on FENIX NTM® supermatta nanopinta. Pöydän kansi on erittäin kestävä ja sen väri on syvän mattamainen. Nanopinnalla on hyvä kulutuksen ja lämmön kestävyys. Kannen alapinta ja reuna on maalattu polyuretaanimaalilla. Jalusta on valmistettu metallista ja osat on maalattu kulutuksen kestävällä pulverimaalilla. Metalliosat tulevat alihankintana paikalliselta metallialan yritykseltä.

Kuvissa olevat mallipöydät ovat halkaisijaltaan 110cm.

Tuote valmistetaan Suomessa taitavien Muoto Collection -lisenssivalmistajien käsissä
Toimitetaan kahdessa osassa (pöytälevy ja jalusta).

Voit tilata tuotteen klikkaamalla alla olevaa TILAA TUOTE painiketta.
Primus -pöydän hinnat ja koot löytyvät saman painikkeen takaa.

Opas pöydän koon valintaan.
Hoito-ohje

 

Tilauslomake

Primus -ruokapöytä

"*" näyttää pakolliset kentät

Pöydän halkaisija*
Väri*
Tilaajan nimi*
Suostumus*
Suostumus*
Tilaamalla tuotteen annan luvan MUOTO2:lle käyttää henkilötietojani asiakassuhteiden ylläpitoon ja tilauksen loppuun viemiseen henkilötietolain 19 §:n mukaisesti.
Hinnat sisältää arvonlisäveroa 24%. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen viimeistään kahden vuorokauden kuluttua tilauksesta, maltathan odottaa. Toimitusmaksu / rahti lisätään hintaan. Tilauksesi käsitellään manuaalisesti, saat meiltä tilausvahvistuksen ja laskun sähköpostiisi muutaman päivän sisään. Kiitos kärsivällisisyydestäsi.