TURN -hylly

145.00

Turn –hylly on kodin monipuolinen ja funktionaalinen seinähylly. Hylly mahdollistaa kauniin esillepanon viherkasveille, sisustusesineille ja erilaisille asetelmille. Turn –hyllyistä voi rakentaa rytmikkäitä kokonaisuuksia kodin eri huoneisiin.

Hyllyä voi käyttää yöpöytänä, sivutasona, kaiutinhyllynä tai laskutasona eteisessä. Pelkistetyn muotoilun, helpon asennettavuuden ja kilpailukykyisen hintansa puolesta hylly sopii erinomaisesti myös julkisiin kohteisiin, kuten aulatiloihin ja hotellihuoneisiin.

Turn –hylly on saanut innoituksensa ”dalimaisesta” pöytätennismailasta. Yksinkertainen laminoitu rakenne antaa tuotteelle kuitenkin siron ja kevyen ilmeen. Turn –nimi viittaa myös siihen, että hyllyn voi asentaa kummin päin haluaa, muodolla on selkeä funktio.

Turn –hylly on kunnianosoitus suomalaiselle huonekalumuotoilulle ja puusepänteollisuudelle. Tuote valmistetaan Lahdessa. Tuotteen ekologisuus on otettu huomioon tuotteen suunnittelussa ja tuotantoprosessissa; materiaalina käytetään sertifioitua puuta, tuotteessa käytetyt materiaalit ovat kotimaisia ja koko tuotantoketju tapahtuu Päijät-Hämeen alueella.

Turn -seinähyllyn on suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

Mitat
⌀ 26cm, korkeus 19cm

Koivuviilusta valmistettu muotopuriste; pintaviilu tammi.
Saatavilla kolmessa värissä; lakattu tammi, valkoinen tammi ja musta tammi.
Puun kuviot ja väritys voi vaihdella kuvassa esitetystä.

Toimitusaika 2-6 viikkoa.
Ilmainen toimitus Suomeen. Tällä hetkellä kauppamme on uudistumassa ja tilaaminen kaupan kautta ei onnistu. Voit tilata tuotteen myös sähköpostitse:  tilaukset (at) muotocollection.fi

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Malli

Lakattu tammi, Musta tammi, Valkoinen tammi