Laine tv-stand M, matala malli

Laine –kalusteet on tuoteperhe, johon kuuluu vähäeleisiä ja monikäyttöisiä kodin säilytyskalusteita, joiden ilmeeseen tuo keveyttä jalkarakenne.

Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, joten ne voi sijoittaa myös huoneen keskelle tilaa. Laine -viihdetasoissa on runsaasti eri kokoja ja materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit myös valita, haluatko viihdetasoosi laatikostot vai ovet. Kepeisiin /Kevyihin jalkarakenteisiin on mahdollista valita musta tai valkoinen väri. Laine -sarjan tuotteita on mahdollista tilata myös erikoismitoilla ja –värityksillä. Laine-sarjassa on laaja valikoima mallivaihtoehtoja.

Laine -viihdetaso M, matala malli on saatavilla maalattuna: puuteri, harmaa, valkoinen sekä viilutettuna; saarni ja tammi eri pintakäsittelyvaihtoedoilla.

Laine -kalusteet valmistetaan kotimaassa taitavien lisenssivalmisajiemme käsissä. Metalliosat tulevat alihankintana lahtelaiselta metallialan yritykseltä. Tuoteperheen on suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.

Toimitamme kaikki senkit ja  viihdetasot valmiiksi koottuina.

Mitat
1800 x 400 x 400 mm
jalustan korkeus 120mm

Tällä hetkellä kauppamme on uudistumassa ja tilaaminen kaupan kautta ei onnistu. Voit tilata tuotteen myös sähköpostitse:  tilaukset (at) muotocollection.fi

Order form

Laine TV stand M, matala malli

"*" indicates required fields

Laine -viihdetaso, M, matala,Tammi / Saarni L1800, S400, K400,
Laine -pinta, runko musta saarni
Värivaihtoehdot
Maalattu MDF
Pähkinä
Jalustan väri*
Your name*
Suostumus*
Suostumus*
Tilaamalla tuotteen annan luvan MUOTO2:lle käyttää henkilötietojani asiakassuhteiden ylläpitoon ja tilauksen loppuun viemiseen henkilötietolain 19 §:n mukaisesti.
Prices includes 24% of VAT, the delivery charge is added to your orders final amount.